2014. május 4., vasárnap

Hasznos TIPPEK tortaburkoláshoz

A megfelelo vastagsagura es szelessegure nyujtott fondantot (4-5mm) a tapadasmentes nyujtom segitsegevel raemelem a tortara. En ugy tanultam es nekem ugy konnyebb, ha a tolem tavolabbi oldalan kezdem el raboritani a tortara a fondantot.
PRESTON TIPP: ugyelek ra hogy a betoltott es vajkabattal burkolt torta ne legyen tulsagosan hideg, mert rovid idon belul ragacsos, "paras " lesz a fondant-bevonat. Sokak izzadasnak nevezik ezt a folyamatot.

Kattints a képes segítségért!

Látogasd meg a GlazurShop PINTEREST oldalát is, rengeteg képes és videós segítség fondant figurák készítéséhez, torták készítéséhez!
Kövess a FACEBOOKON is, hogy mindig elsőkézből értesülj a legfrisebb díszítési trendekről és képes, videós segítségekről!

Forrás: http://prestontorta.blogger.hu/2012/09/28/a-k2-tortaversenyrol-es-egy-kicsit-masrol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Affilate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...