2014. május 11., vasárnap

A cukormáz konzisztenciája, melyik mire való

Ma a cukormáz konzisztenciájával foglalkozunk és azzal, hogy melyiket mire használhatjuk.
Kezdjünk is hozzá:
Három féle koncisztenciát ismerünk:
  • a habos
  • közepesen folyékony
  • folyékony
A HABOS állag

Lényegében ez az alap cukormázunk. Könnyű, habos és sok esetben szép fényes.
Ha kikevertük a cukormázat ez a kész állapot, megáll a hab a keverő lapátján, szép csúcsosan.
FONTOS, lassú fokozaton készítsük a cukormázat,hogy ne kerüljön bele túl sok levegő, mert így lesz szép habos.
Ezt a cukormázat használhatjuk:




Forrás: https://www.sweetambs.com/tutorial/royal-icing-consistencies/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Affilate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...