2013. június 20., csütörtök

Nutella szűz vagy? 50 mód arra, hogyan ehetjük a Nutellát

Nutella szűz vagy? 50 mód arra, hogyan ehetjük a Nutellát

hogyan-mivel-egyunk-nutellat-top-50-top-10 Te nem ettél még Nutellát? Tényleg? Soha?:-)
Itt az idő, hogy kipróbáld!
Hidd el soha többé nem teszed le, mindig lesz legalább egy üveg, kisebb vagy nagyobb az éléskamrában.
A Nutella komoly függőséget okoz, lehet tudományos magyarázata is van de az engem nem érdekel, én csak annyit tudok, hogy legédesebb, legragacsosabb mogyorós, csokoládés finomság, amit én nagyon nagyon szeretek.:-)
Aki már evett Nutellát, sőt egyenesen rajongója lett, azoknak különleges technikáik vannak arra, hogy hogyan faljanak be egy egész üveggel.
Kanállal, ujjal, nyelvvel, egyéb eszközökkel vagy éppen testrészekkel….Mindegy hogyan, csak legyen megy a napi Nutella mennyiség.:-)

Rövid körkép arról, hogy ki mivel eszi a Nutellát.
1. Kanalas.
Ő az a személy aki a Nutellát kanállal eszi ki az üvegből. A tovább fejlesztett változat, amikor formatervezett kanállal az utolsó kis csíkot is kikanalazza az üvegből. Komoly kézügyességet igényel a feladat ezt bizonyíthatom.:-)
2. A természet gyermeke.
Ő mindenféle faxni nélkül, csak úgy naturistán, fogja az úját:-) őőő szó... tehát az újával szedi ki a Nutellát az üvegből. Ő semmilyen eszközt nem akar érezni és látni maga és a Nutella között.
3. A szerető
Ő elég bonyolult típus. Neki nem elég, hogy van keze és újai, sőt egyéb testrészei amiket belemártogathat, számára kell még valaki akivel ezt az élményt megoszthatja. Partnerétől elvárja, hogy teljesen nyitott legyen a harmadik személy befogadására, vagyis a Nutellás üveg nem állhat közéjük, el kell fogadni, hogy szerelmük része.:-)
4. A mártogatós.
Ő mindent belemárt a Nutellába, természetesen nem a saját részeit, hanem gyümölcsöket, sós perecet, ropit, mogyorót bármit amit egyébként is szeret. Véleménye szerint minden táplálék sokkal de sokkal finomabb ha belemárthatja egy kis Nutellába.  Komoly kezelést igényelne.:-)
5. A kenegetős.
Ez a típus állandóan keneget. Amiről igazán felismerhető, hogy egy pincurka részt sem hagy szabadon, mindent be kell kenni Nutellával, különben nem élet az élet. Imádja a kenyeret, a kalácsot de bármilyen péksütire LÉNYEGES ami nem töltött arra simán rákeni a Nutellát. Különösen ügyel arra, hogy melyik pékárú mennyire vastag Nutellát igényel. A kenyérre nagyon vastag Nutella réteget ken, míg a kalács kevés Nutella és tejszín keverékével gazdagodik.
6. A kupacolós.
Neki egy a fontos, kevés alap és rengeteg Nutella. Művészien kifejleszti évek során, hogy melyik pékárú, gyümölcs mennyi Nutellát képes elbírni és nem s szégyenli azt a tömény mennyiséget rákenni. Nála egy szendvics is úgy néz ki, hogy vékony kenyér vagy kalács és eszméletlen vastag Nutella. Nyamm:-)
7. A szendvicses.
Ez a típus be akarja zárni a Nutellát két szelet valami, tényleg valami, bármi, akármi közé. Neki az a fontos, hogy legyen alaj és teteje a Nutellának. Lehet azért nehogy megfázzon?:-) Ő akkurátusan kenegeti a Nutellát a pékárúk közé, de van amikor gyümölcsökkel is leköveti ezt.
8. A séf.
Ő külön fajta.:-) Nem hajlandó "nyersen" megenni a Nutellát. Szerinte túl sok és egyébként is mire való a sütő. Ő folyamatosan azon agyal, hogy lehet Nutellás édességet készíteni, viszont olykor ő is belesik abba, hogy erőteljesen Nutellás édességet készít.
Most, hogy teljesen "felokosodtunk" lássuk azt az 50 módot ahogyan még ehetjük a Nutellát.

1. kanállal
2. fehér kenyérrel
3. bagettel
4. palacsintába
5. croissant-al
6. brióssal
7.fánkkal
8.fagylalt tetején
9.banánt belemártva
10. muffin tetején
11. édes ropogóssal
12. két gombóc fagylalt között
13. ravioliba töltve
14. édes hamburger zsömlével
15. bagel-el
16. mufinnal
17. gofrival
18. pitával
19. piskótával
20. kaláccsal
21. eperrel
22. körtével
23. almával
24. zellerrel
25. pirítóssal
26. keksszel
27. sajttortával
28. kávéba
29. tejszínnel fagyasztva
30. rizzsel vagy reggeli pehellyel
31. sós péksütivel
32. muffinba töltve
33. torta töltelékként
34. tortabevonatként
35. tirmausiba
36. a kedvenc krémünkbe belekeverve némi alkohollal
37. martinival
38. réteges piskótával
39. kedvenc pudingba keverve
40. forró csokoládéba keverve
41. Creme Brule-re kanalazva
42. profiterollal
43. rolettivel
44. babkával
45. apró csészékben
46. édes pizzán
47. panettone-val
48. mogyoróvajjal
49. lekvárral
50. pillecukorral

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Affilate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...