2013. április 26., péntek

Diétás cupcake krém

Hogyan kell diétás cupcake krémet, tortakrémet készíteni?

Mennyiszer hallottam már ezt a kérdést!:-)
Ma találtam egy igen jó receptet, amivel remélem mindenki elégedett lesz.







Hv.:
125 ml víz
2 ek tejpor
2 és 1/2 ek liszt
120 g vaj
por állagú édesítő ízlés szerint
1/2 tk vanília kivonat

Elkészítés:
1. A lisztet és a tejport keverjük össze majd adjuk hozzá a vizet és keverjük egyneműre.
2. Melegítsük kis lángon, sűrítsük be. Ha elég sűrű akkor vegyük le a tűzről és állítsuk jeges vízbe.
3. A vajat habosítsuk fel az édesítővel.
4. Adjuk hozzá a vanília kivonatot.
5. A lisztes és vajas keveréket óvatosan keverjük össze.

Kész!:-)

Forrás: http://diabetic-dessert-recipes.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Affilate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...