2013. március 12., kedd

Cukorpaszta nárcisz készítése képekben

Mesés húsvéti dekoráció, amit ma megtanulunk elkészíteni.
Egy kedves olvasóm tette fel a kérdést, " Nárciszos tortát készítenék de nem találok segítséget hozzá".
Nekem sem kellett több, megkerestem és most közkinccsé teszem.



 És ezeket a gyönyörűségeket tudod elkészíteni a nárcisz dekorációval.











Minden hozzávalót megvásárolhatsz a GlazurShopban!

A cukorpaszta nárciszért kattints  IDE!


2 megjegyzés:

  1. Mi az a cukorpaszta? A fondant?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Barika,

    A cukorpaszta:
    tortadíszek készítéséhez használt édes massza. Főként virágokhoz használják. Legfőbb tulajdonsága, hogy keményre szárad, tehát mérettől függetlenül megtartja a formáját.

    Fondant:
    tortaburkoláshoz és kisebb dekorációk készítéséhez használják.

    Fondantot és cukorpasztát vásárolhatsz a GlazurShopban itt:

    http://shop.glazur.hu/alapanyagok/fondantok-cukorpasztak

    Remélem tudtam segíteni:-)
    Via

    VálaszTörlés

Affilate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...