A megfelelo vastagsagura es szelessegure nyujtott fondantot (4-5mm) a
tapadasmentes nyujtom segitsegevel raemelem a tortara. En ugy tanultam
es nekem ugy konnyebb, ha a tolem tavolabbi oldalan kezdem el raboritani
a tortara a fondantot.
PRESTON TIPP: ugyelek ra hogy a betoltott es
vajkabattal burkolt torta ne legyen tulsagosan hideg, mert rovid idon
belul ragacsos, "paras " lesz a fondant-bevonat. Sokak izzadasnak
nevezik ezt a folyamatot.
Kattints a képes segítségért!
Látogasd meg a GlazurShop PINTEREST oldalát is, rengeteg képes és videós segítség fondant figurák készítéséhez, torták készítéséhez!
Kövess a FACEBOOKON is, hogy mindig elsőkézből értesülj a legfrisebb díszítési trendekről és képes, videós segítségekről!
Forrás: http://prestontorta.blogger.hu/2012/09/28/a-k2-tortaversenyrol-es-egy-kicsit-masrol
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése