Kezdjünk is hozzá:
Három féle koncisztenciát ismerünk:
- a habos
- közepesen folyékony
- folyékony
Lényegében ez az alap cukormázunk. Könnyű, habos és sok esetben szép fényes.
Ha kikevertük a cukormázat ez a kész állapot, megáll a hab a keverő lapátján, szép csúcsosan.
FONTOS, lassú fokozaton készítsük a cukormázat,hogy ne kerüljön bele túl sok levegő, mert így lesz szép habos.
Ezt a cukormázat használhatjuk:
Ha kikevertük a cukormázat ez a kész állapot, megáll a hab a keverő lapátján, szép csúcsosan.
FONTOS, lassú fokozaton készítsük a cukormázat,hogy ne kerüljön bele túl sok levegő, mert így lesz szép habos.
Ezt a cukormázat használhatjuk:
- ecsetes díszítési technikához /csipkézés/
- vonalakhoz
Forrás: https://www.sweetambs.com/tutorial/royal-icing-consistencies/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése