Hv.:
• 4 nagy tojásfehérje / tojásfehérjeport vásárolhatsz itt/
• 454 g porcukor
• 1 ek borkősav
Elkészítés:
1. A tojásfehérjét habosítsuk fel. Mikor habos de nem kemény még akkor adjuk hozzá a borkősavat. 30 mp-ig keverjük robotgéppel.
2. Adjuk hozzá az átszitált porcukrot és 10 percre magára is hagyhatjuk a robotgépet, mert addig kell keverni.
Ezt a cukormázat körvonalazáshoz használjuk ha kitöltéshez szeretnénk cukormázat akkor hígítsuk vízzel. A megfelelő konzisztenciáról itt olvashatsz!
A cukormáz 20 mp-es titka!
Amit eddig nem tudtál DE TUDNOD KELL a cukormázról!
Tökéletes, kipróbált vaníliás keksz recept
Kész!:-)
TIPP
A borkősav segít igazán masszív állagot adni a cukormáznak.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése