- Minden ami a tortadíszítéshez kell
Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
Főoldal
Fondant segítségek
Krémek, mázak
Tippek, trükkök
Hírek, érdekességek
Nyereményjátékok
▼
2017. július 17., hétfő
Fehér csokoládé ganache kifehérítve
Fehér csokoládé ganache készítése
Cukorcsipkék közötti különbség
Ganache burkolás
2017. július 16., vasárnap
Fekete folyékony ételfesték gyakorlatban
Arany szatén fényezés
2017. július 10., hétfő
Cukorcsipke alap, konyhakész, zöld,160 g glutén és azo mentes
2017. július 9., vasárnap
Fekete, glutén és azo mentes cukorcsipke alap kész
Cukorcsipke alap, konyhakész, fehér,160 g
2017. július 6., csütörtök
Gerbera, margaréta, napraforgó kiszúró szett
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése